Elektrisch leasen

Elektrisch leasen

Elektrische auto’s zijn niet alleen stiller dan normale auto’s, maar zijn bovendien ook minder schadelijk voor het milieu. Als de energie waar de auto op rijdt, wordt opgewekt door bijvoorbeeld windmolens en zonnepanelen, veroorzaakt u met een elektrische auto vrijwel helemaal geen uitstoot. Een elektrische auto heeft echter niet alleen milieutechnische voordelen. Ook op financieel gebied bent u in bepaalde opzichten goedkoper uit.

Lagere brandstofkosten
Zo krijgt u met een elektrische auto te maken met lagere energiekosten. Zeker als u veel kilometers aflegt, kan een elektrische auto dus een aantrekkelijke optie zijn. Elektrische auto’s krijgen een steeds grotere actieradius. Bovendien zijn er tegenwoordig veel laadpalen aanwezig, waardoor u uw elektrische auto op vrijwel iedere gewenste locatie kunt opladen.

Daarnaast profiteert u met een elektrische auto van de volgende voordelen:

  • Geen aanschafbelasting
  • Minder onderhoudskosten
  • Geen motorrijtuigenbelasting
  • Lage bijtelling

 

Elektrisch leasen door hoge aanschafprijs
De aanschafprijs van een elektrische auto is relatief hoog, met name vanwege de kostbare accu’s. Dit is voor veel mensen een drempel om een elektrische auto aan te schaffen. In dat geval is het leasen van een elektrische auto dan ook een uitstekend alternatief. U profiteert van alle voordelen van een elektrische auto, maar zonder het hoge aanschafbedrag dat u in één keer moet investeren.

Meer informatie over elektrisch leasen
Wilt u meer informatie over elektrisch leasen of bent u benieuwd naar ons aanbod van elektrische auto’s? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Elektrisch leasen
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT