Werkwijze

De werkwijze van Claxion

Bij Claxion kunt u rekenen op een leaseauto- aanbod wat vergelijkbaar is met de grote leasemaatschappijen in Nederland. Maar met een belangrijk verschil. Bij Claxion hebben wij geen onoverzichtelijke standaardcontracten en herkennen wij u niet enkel aan uw klantnummer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en relaties, en aan eerlijk, onafhankelijk advies.

Verwacht bij ons geen salesmanagers, maar gewoon eerlijk advies; zowel technisch als financieel en persoonlijk. Wij werken alleen met op maat gesneden leasecontracten, die perfect aansluiten bij uw mobiliteitsbehoeften. Wij koppelen u niet aan het meest logische of interessantste contract, wij zorgen voor het meeste passende contract bij u. Open en transparant zakendoen met eerlijke tarieven, daar staan wij voor. 

 

Laat ons met uw mobiliteitsvraagstuk meedenken: niets is onmogelijk. Wij zullen alles in het werk stellen om voor uw specifieke behoefte de perfecte leaseoplossing te realiseren. En ook tijdens de contractduur staan wij voor u klaar met service, persoonlijk contact en technische kennis. Dát is autolease met een eerlijk geluid.

Werkwijze
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT