Occasion lease

Private occasion lease

Wilt u liever lagere maandlasten en leaset u liever een gebruikte auto dan een nieuw exemplaar? Geen probleem! Bij Claxion hebben we een uitgebreid aanbod aan goed onderhouden, jong gebruikte auto’s die relatief weinig kilometers hebben gereden. De meeste auto’s zijn bovendien aanwezig op ons wagenpark en kunnen dus snel worden geleverd.

Wat is occasion lease?
Occasion lease is een leasevorm die het mogelijk maakt om een occasion te leasen. Het voordeel van een occasion leaseauto is dat het maandbedrag vaak wat lager ligt dan die van een nieuwe auto. Daarnaast profiteert u van alle voordelen waar u bij private lease ook van profiteert: verzekeringen, wegenbelasting en eventuele onderhoud- en reparatiekosten zijn voor rekening van Claxion. Ook is het mogelijk dat u profiteert van een laag bijtellingspercentage. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Maandelijkse kosten occasion lease
Als het rijden van een splinternieuwe auto voor u geen vereiste is, kan occasion lease voor u een geschikte leasevorm zijn. U maakt gebruik van dezelfde service, voorwaarden en mobiliteit als bij een nieuwe leaseauto. Bovendien is het mogelijk dat u profiteert van een lager maandbedrag, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Wanneer een occasion bij aanvang van het leasecontract op korte termijn een onderhoudsbeurt nodig heeft, wordt dit bedrag verrekend met uw maandelijkse premie, waardoor deze hoger uit kan vallen.

Kies de occasion die bij u past
Bent u geïnteresseerd in het leasen van een tweedehands, maar goed onderhouden auto? Kies dan uw leaseauto uit ons uitgebreide aanbod. Met vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de voorwaarden en de mogelijkheden. Samen met u kiezen we de occasion die bij u past.
 

Alle leasevormen vergelijken Contact

Occasion lease
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT