Ontdek private lease

Ontdek private lease

Klinkt rijden in een nieuwe auto voor een voordelig, vast bedrag per maand u als muziek in de oren? Dan is private lease wellicht iets voor u. Een private leasecontract afsluiten kan bij Claxion al vanaf 24 maanden en doordat u tussentijds uw contract kunt aanpassen, bent u zeer flexibel. Het belangrijkste voordeel: u hoeft niet in één keer een groot bedrag neer te leggen voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Voordelen private lease
Behalve dat u geld bespaart op een grote, eenmalige investering van de aanschaf van een auto profiteert u met private lease ook van diverse andere voordelen:

  • Geen onverwachte kosten voor onderhoud en reparatie
  • Verzekeringen (WA en Casco) en wegenbelasting zijn niet uw verantwoordelijkheid
  • U kunt regelmatig een nieuwe auto rijden

In het vaste maandbedrag zijn kosten voor onderhoud, reparatie, verzekeringen (WA + casco), pechhulp, vervangend vervoer na 48 uur en wegenbelasting inbegrepen. Behalve de brandstof regelt Claxion alles!

Kies zelf uw auto
Private lease is een vorm van particulier leasen waarbij u zelf kiest in welk model en merk auto u wilt rijden. Bij Claxion kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod met goed onderhouden auto’s die na het afsluiten van het leasecontract snel tot uw beschikking staan. Gedurende de looptijd van uw leasecontract maakt u gebruik van een comfortabele auto en nemen wij eventuele onverwachte kosten voor onze rekening. Benzinekosten en eventuele verkeersboetes zijn uiteraard wel voor uw eigen rekening.

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand
Geen zorgen meer om onverwachte reparaties of een tegenvallende inruilwaarde: met een private leasecontract van Claxion rijdt u voor een vast bedrag per maand een auto die volledig aan uw wensen voldoet. En bent u toe aan een nieuw exemplaar? Dan kiest u gewoon een nieuwe uit ons uitgebreide aanbod. Meer weten over private lease? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.
 

Alle leasevormen vergelijken Contact

Ontdek private lease
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT