Maak eenvoudig een afspraak 088 - 374 17 51 info@claxion.nl

Wagenparkbeheer

Niet alleen als u een auto wilt leasen kunt u bij Claxion terecht. Ook als u al beschikt over een wagenpark, al dan niet geleaset, zijn wij de juiste partij om u werk uit handen te nemen. Bij het beheer van een wagenpark komt veel kijken; niet alleen op organisatorisch gebied, maar ook als het gaat om administratie en financiën.

Eén aanspreekpunt

Wanneer u besluit het wagenparkbeheer aan ons uit te besteden, worden wij het aanspreekpunt van uw wagenpark. Dat houdt in dat Claxion de uitwisseling van auto’s verzorgt. Daarnaast houden we u op de hoogte van zowel juridische als fiscale ontwikkelingen, zodat u daar direct op in kunt spelen.

Financiële administratie uitbesteden

Het beheer van een wagenpark brengt ook financiële administratie met zich mee. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te blijven doen, maar uitbesteden kan natuurlijk ook. Bij Claxion verwerken we uw facturen, verzorgen we de verzekeringen en verwerken we de administratieve afhandeling rondom een schade of bekeuring. Alle randzaken die met het beheer van een wagenpark te maken hebben, nemen wij graag van u over.

Verstand van zaken

Bij Claxion hebben we verstand van auto’s. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn daarnaast in staat om ook technische beslissingen te nemen. Laat het wagenparkbeheer uw belangrijkste werkzaamheden niet in de weg staan en laat ons het van u overnemen.  

Uw wagenparkbeheer uitbesteden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het uitbesteden van uw wagenparkbeheer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.Neem contact op