Shortlease

Private shortlease

Gaat u op vakantie en wilt u een leaseauto meenemen? Of heeft u om een andere reden voor een korte periode een auto nodig? Maak dan gebruik van shortlease bij Claxion. Met deze leasevorm gebruikt én betaalt u de auto alleen voor de periode dat u hem daadwerkelijk nodig heeft.

Voordelen van shortlease
De flexibiliteit is het grootste voordeel van een shortleasecontract. U bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van de leaseauto en wanneer u hem weer bij ons terug komt brengen. Shortlease is niet alleen aantrekkelijk voor mensen die voor een korte periode een auto nodig hebben. De leasevorm wordt ook veel gebruikt door mensen die regelmatig een andere auto willen rijden. Met een shortleasecontract bent u maar voor een korte periode aan uw auto verbonden, maar profiteert u wel van de service en kwaliteit die we u bij Claxion kunnen bieden.

Geen risico of onverwachte kosten
Net als bij private lease loopt u ook bij shortlease geen risico. Verzekeringen, de wegenbelasting en eventuele onverwachte onderhoud- en reparatiekosten zijn voor onze rekening. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw leaseauto en het rijcomfort. En dat allemaal voor een vast bedrag. Bij Claxion wordt uw leaseauto snel geleverd. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de voorwaarden. 

Is shortlease iets voor u?
Als u op zoek bent naar flexibiliteit, comfort en zich geen zorgen wilt maken over onverwachte kosten die komen kijken bij het rijden van een auto is shortlease zeker iets voor u. Sluit een shortleasecontract bij ons af voor de periode die u wenst. Daarna levert u uw auto weer in en kunt u kiezen voor een nieuw exemplaar. Heeft u vragen over shortlease? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 

Alle leasevormen vergelijken Contact

Shortlease
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2023 Claxion // GSTALT