Maak eenvoudig een afspraak 088 - 374 17 51 info@claxion.nl

Huren

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, maar kiest u liever niet voor een leasecontract? Dan is een huurauto wellicht een goed idee! Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of de periode tot uw nieuwe auto moet overbruggen, kan het huren van een auto een uitkomst zijn. Flexibel huren voor een vast bedrag.

Huurtarief
Het bedrag dat u betaalt voor het huren van een auto bij Claxion is afhankelijk van het soort auto, de gebruiksduur en het aantal kilometers dat met de auto gereden is. We hebben een uitgebreid assortiment huurauto’s, waarbij u een keuze kunt maken uit het aantal deuren, zitplaatsen en de kofferbakruimte in de auto. Zowel grote als kleine gezinnen vinden bij ons een huurauto die bij hun situatie en bestemming past. Bent u benieuwd naar de huurprijs die u gaat betalen voor uw auto? Neem dan contact met ons op.
 

Specifieke wensen
Ook met specifieke wensen of vragen naar bepaalde accessoires kunt u bij Claxion terecht. Bovendien zijn veel auto’s en opties direct leverbaar, waardoor u snel met uw auto de weg op kunt. Het is geen probleem als u nog niet weet hoe lang u van de auto gebruik wilt maken. Bij Claxion kunt u de auto huren zo lang als u deze nodig heeft.

Kies de huurauto die bij u past
Wilt u meer informatie over het huren van een auto? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de voorwaarden voor het huren van een auto bij Claxion.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op

 Neem contact met ons op