Huren

Een auto huren

Heeft u er weleens aan gedacht om een auto te huren in plaats van te leasen of te kopen? Het huren van een auto kan interessant zijn wanneer u voor een korte periode een auto nodig heeft. De huurauto’s van Claxion zijn direct inzetbaar en bovendien kunt u de auto op ieder gewenst moment weer inleveren.

Huurtarief
Het tarief dat u betaalt voor de huur van de auto is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De gebruiksduur
  • Het type auto
  • Het aantal kilometers

Wilt u weten welke huurprijs u gaat betalen voor een voor u geschikte huurauto? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de tarieven en mogelijkheden.

Wanneer een auto huren?
Het kan voor u als ondernemer in vele gevallen interessant zijn om een auto te huren. Bijvoorbeeld als u vervoer nodig heeft voor personeel met een proeftijd en u nog geen langlopend leasecontract wilt afsluiten. Maar ook als u een periode tot een nieuwe bedrijfsauto moet overbruggen, is een huurauto een uitstekende, flexibele oplossing voor de korte termijn.

Voordelen van autohuur
Heeft u een auto nodig voor uw bedrijf, maar weet u niet voor hoe lang? Kies dan voor een huurauto van Claxion en profiteer van kwaliteit en service voor een vaste, voordelige prijs. U kunt uw huurcontract op ieder gewenst moment beëindigen, zonder dat u een afkoopsom hoeft te betalen.  

Kies uw gewenste huurauto
Wilt u meer weten over het huren van een auto? Of wilt u advies bij het kiezen van de juiste huurauto? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

 

Huren vergelijken met leasen Contact

Huren
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT