Occasion lease

Occasion lease

Heeft u voor een korte periode een auto nodig of bent u op zoek naar een betrouwbare auto voor een scherpe prijs? Maak dan gebruik van de occasion lease van Claxion. Ons aanbod bestaat uit goed onderhouden, tweedehands auto’s die niet ouder zijn dan twee jaar en relatief weinig kilometers hebben gereden.

Wat is occasion lease?
Occasion lease is een leaseconstructie waarbij u economisch eigenaar wordt van een jonge, gebruikte auto. De auto staat op naam van Claxion, maar u activeert de auto op de balans van uw onderneming en kunt daardoor profiteren van fiscaal voordeel. Als economisch eigenaar bent u verantwoordelijkheid voor de risico’s en de kosten van het onderhoud van de auto.  

Waarom occasion lease?
Wanneer u gebruik maakt van occasion lease profiteert u van vele voordelen ten opzichte van andere leasevormen, bijvoorbeeld:

  • Snelle levertijden
  • Korte looptijd mogelijk
  • Goed onderhouden, relatief nieuwe auto met weinig kilometers
  • Laag maandbedrag

 

Dezelfde service, een andere prijs
Met occasion lease profiteert u van dezelfde, uitstekende service, voorwaarden en mobiliteit als bij een nieuwe leaseauto, maar dan voor een nog aantrekkelijker tarief. Bespaar uw bedrijf een grote investering en maak gebruik van de occasion lease van Claxion. Mogelijk profiteert u bovendien van een lagere bijtelling, omdat de auto al eerder op kenteken is gezet volgens de destijds geldende bijtellingsregels.

Meer informatie over occasion lease
Is occasion lease iets voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Kies bij ons de occasion waar u naar op zoek bent; goed onderhouden en voor een scherpe prijs. Wij helpen u graag de perfecte occasion te vinden.
 

Alle leasevormen vergelijken Contact

Occasion lease
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT