Shortlease

Shortlease

Soms heeft u als ondernemer tijdelijk een auto nodig, bijvoorbeeld voor een kortlopend project of in verband met seizoensgebonden werk. In die gevallen heeft u waarschijnlijk geen behoefte aan een langlopend leasecontract, waarbij u de auto maar de helft van de tijd gebruikt. Bij Claxion kunt u gebruik maken van shortlease, waarbij u een auto leaset voor de periode dat u deze daadwerkelijk nodig heeft.

Voordeel van shortlease
Het grote voordeel van een shortlease contract ten opzichte van andere leasecontracten is de flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van de leaseauto. Door de flexibiliteit wordt deze vorm van leasen ook vaak gebruikt door ondernemers die in relatief korte tijd verschillende auto’s willen uitproberen. Voor een scherp tarief kunt u, zo lang u wilt, gebruik maken van een auto van goede kwaliteit. U profiteert van flexibiliteit zonder risico of onverwachte kosten en bovendien zit u niet vast aan een langlopend leasecontract. U kunt het contact boetevrij op ieder gewenst moment beëindigen door het restbedrag te voldoen.
 

Volledig risicovrij
Net als bij full operational lease bent u als ondernemer ook bij shortlease volledig risicovrij. Claxion blijft zowel juridisch als economisch eigenaar van de auto en is daarmee verantwoordelijk voor alle belastingen, verzekeringen, onderhoud en eventuele reparaties aan de auto. Al het regelwerk omtrent de aanschaf van een auto wordt door Claxion voor u uit handen genomen. U ervaart alleen het gemak en comfort van een goed onderhouden auto en de service van Claxion. Met een snelle levertijd en zo lang als u het nodig heeft.

Meer weten over shortlease?
Denkt u dat shortlease iets is voor uw bedrijf? Of heeft u vragen over deze flexibele leasevorm? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 


Alle leasevormen vergelijken Contact

Shortlease
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT