Waarom leasen?

Waarom zakelijk leasen?

Volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) was de Nederlandse leasemarkt in 2015 ongeveer 755.000 auto’s groot. Nooit eerder was dat aantal zo hoog. Dat zoveel mensen, particulieren of ondernemers, gebruikmaken van een leaseauto is niet zo verwonderlijk. U profiteert namelijk van diverse voordelen die u niet heeft wanneer u een auto koopt.

Scherp en vast tarief per maand
Voor veel bedrijven is het uitblijven van een grote investering de belangrijkste reden om een bedrijfsauto te leasen. Wanneer u besluit een auto te leasen, betaalt u namelijk een vast bedrag per maand en houdt u geld over voor andere bedrijfsuitgaven. U hoeft uw leaseauto niet te activeren op uw bedrijfsbalans, waardoor uw liquide middelen beschikbaar blijven voor investeringen. Een ander bijkomend voordeel is dat u als auto-eigenaar wel kunt profiteren van rente- en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn en kunt u BTW terugvorderen met de aangifte omzetbelasting.
 

Geen bijkomende kosten
Wanneer u besluit een bedrijfsauto te leasen, kunt u kiezen voor een gebruikte, maar ook voor een nieuwe auto. Bij een aantal leasevormen is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de verzekeringen, wegenbelasting en eventuele onderhoudskosten. In dat geval kunt u dus zorgeloos genieten van een comfortabele bedrijfsauto voor een aantrekkelijke prijs.

Kies uw leaseauto
Is het leasen van een bedrijfsauto iets voor u? Neem dan direct contact op met Claxion en bepaal welke leasevorm bij uw bedrijf past. Wij informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Kies uit ons uitgebreide aanbod de bedrijfsauto die u nodig heeft. Uw leaseauto wordt goed onderhouden en snel geleverd voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand.

Waarom leasen?
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT