Maak eenvoudig een afspraak 088 - 374 17 51 info@claxion.nl

Ontdek private lease

Waarom Private lease?

Klinkt rijden in een nieuwe auto voor een voordelig, vast bedrag per maand u als muziek in de oren? Dan is private lease wellicht iets voor u. Je hebt geen grote investering en geen onverwachte kosten. Lees hieronder per leasevorm wat de voordelen zijn.

Private lease

Zorgeloos een auto rijden

Private lease is een leasevorm die speciaal bedoeld is voor particulieren. Voor mensen die van tevoren precies willen weten hoeveel geld ze per maand aan hun auto kwijt zijn, is private lease een aantrekkelijke optie. Ook is het een geschikte mogelijkheid voor mensen die niet in aanmerking komen voor een lening om een auto aan te kunnen schaffen.

  • Geen grote aanschafkosten
  • Alles inbegrepen
  • Geen onverwachte kosten
  • Gemak
Meer informatie

Jonglease

Goedkoper leasen

Jonglease is een jong gebruikte auto in de Private lease tot 40.000 kilometer op de teller voor een flink lager bedrag dan een nieuwe. En geniet van de voordelen van Private lease:

Meer informatie

Shortlease

Kort een auto leasen

Shortlease is een auto in de Private lease voor een periode tot 12 maanden. Soms heeft u als ondernemer tijdelijk een auto nodig, bijvoorbeeld voor een kortlopend project of in verband met seizoensgebonden werk. 

Meer informatie

Occasion lease

Lagere maandtarieven

Private lease, maar dan voor occasions. Bent u geïnteresseerd in een specifiek model, maar is een nieuwe te duur? Dan kan Occasion lease de oplossing zijn. Een ouder model voor een lagere prijs. Occasion lease, een auto in de Private lease tot 15 jaar oud.

Meer informatie