Ontdek private lease

Ontdek private lease

Alle voordelen van een nieuwe auto, zónder de onvoorziene kosten

Klinkt rijden in een nieuwe auto voor een voordelig, vast bedrag per maand u als muziek in de oren? Dan is private lease wellicht iets voor u. Een private leasecontract afsluiten kan bij Claxion al vanaf 24 maanden en doordat u tussentijds uw contract kunt aanpassen, bent u zeer flexibel. Claxion is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen.

Meer informatie
Occasion lease

Occasion lease

Voordelig privé een jong gebruikte auto leasen

Wilt u voor een korte periode een auto leasen of leaset u liever een gebruikte auto dan een nieuw exemplaar? Geen probleem! Bij Claxion hebben we een uitgebreid aanbod aan goed onderhouden, jong gebruikte auto’s die relatief weinig kilometers hebben gereden. De meeste auto’s zijn bovendien aanwezig op ons wagenpark en kunnen dus snel worden geleverd.

Meer informatie
Shortlease

Shortlease

Een auto leasen zolang als u hem nodig heeft

Gaat u op vakantie en wilt u een leaseauto meenemen? Of heeft u om een andere reden voor een korte periode een auto nodig? Maak dan gebruik van shortlease bij Claxion. Met deze leasevorm gebruikt én betaalt u de auto alleen voor de periode dat u hem daadwerkelijk nodig heeft.

Meer informatie

Waarom private lease?

Autolease voor particulieren

Private lease is een leasevorm die speciaal bedoeld is voor particulieren. Voor mensen die van tevoren precies willen weten hoeveel geld ze per maand aan hun auto kwijt zijn, is private lease een aantrekkelijke optie. Ook is het een geschikte mogelijkheid voor mensen die niet in aanmerking komen voor een lening om een auto aan te kunnen schaffen.

  • Geen onverwachte kosten voor onderhoud of reparatie
  • Zonder in één keer een groot bedrag te betalen, kunt u in een nieuwe auto rijden
  • Geen aanbetaling nodig
  • Geen zorgen om inruilwaarde: na afloop van het leasecontract levert u de auto weer in
Meer informatie

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT