Maak eenvoudig een afspraak 088 - 374 17 51 info@claxion.nl

Ontdek zakelijk lease

Waarom ondernemers zakelijk leasen

Zakelijk een auto leasen

Met zakelijke lease kunnen wij uw bedrijf volledig ontzorgen in mobiliteit. Om u hier een beter beeld bij te geven leest u onderstaand per leasevorm wat de voordelen zijn.

Full Operational Lease

Zorgeloos een auto rijden

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Voor een vast bedrag per maand bent u altijd en overal verzekerd van mobiliteit en service. De vijf meest voorkomende redenen dat ondernemers kiezen voor Full Operational Lease:

 1. Uitbesteden investering
 2. Uitbesteden risico's
 3. Uitbesteden beheer en administratie
 4. Budgetteerbaarheid
 5. Gemak
   
Meer informatie

Jonglease

Goedkoper leasen

Jonglease is een jong gebruikte auto in de Full Operational Lease tot 40.000 kilometer op de teller voor een flink lager bedrag dan een nieuwe. En geniet van de voordelen van Full Operational Lease:

 1. Uitbesteden investering
 2. Uitbesteden risico's
 3. Uitbesteden beheer en administratie
 4. Budgetteerbaarheid
 5. Gemak
Meer informatie

Financial lease

Profiteren van fiscaal voordeel

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u als ondernemer in vaste, maandelijkse termijnen het aankoopbedrag van de leaseauto aan Claxion terugbetaalt. Wanneer alle maandtermijnen aan Claxion zijn voldaan, bent u zelf eigenaar van de auto.

 • Geen grote investering
 • Profiteren van fiscaal voordeel
 • Scherpe maandtarieven
Meer informatie

Shortlease

Kort een auto leasen

Soms heeft u als ondernemer tijdelijk een auto nodig, bijvoorbeeld voor een kortlopend project of in verband met seizoensgebonden werk. Bij Claxion kunt u gebruikmaken van shortlease, waarbij u een auto leaset voor de periode dat u deze daadwerkelijk nodig heeft.

 • Geen onverwachte kosten
 • Snelle levertijden
Meer informatie

Occasion lease

Lage maandtarieven

Occasion lease is een leaseconstructie waarbij u economisch eigenaar wordt van een jonge, gebruikte auto. De auto staat op naam van Claxion, maar u activeert de auto op de balans van uw onderneming en kunt daardoor profiteren van fiscaal voordeel en scherpe maandtarieven.

 • Lage, scherpe maandtarieven
 • Jonge, representatieve auto's
 • Geen onverwachte kosten
Meer informatie

Huren

Een auto huren als alternatief

Heeft u voor een korte periode een auto of bus nodig, maar kiest u liever niet voor een leasecontract? Dan is een huurauto wellicht een goed idee! Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of de periode tot uw nieuwe auto moet overbruggen, kan het huren van een auto een uitkomst zijn. Flexibel huren voor een vast bedrag.Meer informatie