Alles over leasen

Bijtellingsregels

De actuele bijtellingsregels in 2017

Door het wetsvoorstel Wet Uitwerking Autobrief II is er in 2017 veel veranderd als het gaat om maatregelen voor bijtelling, belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM) en motorrijtuigenbelasting (MRB). Lees hier alles over de geldende bijtellingsregels en regels omtrent BPM en MRB.

Meer informatie
Leasecontracten

Leasecontracten

Een auto leasen kan op verschillende manieren

Wilt u weten welk type leasecontract het beste bij uw situatie past? Onder 'leasecontracten' worden de verschillende vormen van lease uitgelegd. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over welk leasecontract voor u het meest geschikt is.

Meer informatie
Leasen vs. kopen

Leasen vs. kopen

De voordelen van leasen

Voor wie twijfelt tussen het kopen of leasen van een auto hebben we een aantal belangrijke aandachtspunten op een rijtje gezet. Hier vindt u meer informatie over de voordelen van leasen ten opzichte van kopen!

Meer informatie
Elektrisch leasen

Elektrisch leasen

Profiteer van slechts 4% bijtelling

Elektrische auto’s zijn niet alleen stiller dan normale auto’s, maar zijn bovendien ook minder schadelijk voor het milieu. Een elektrische auto heeft echter niet alleen milieutechnische voordelen. Ook op financieel gebied bent u in bepaalde opzichten goedkoper uit.

Meer informatie

Brandstofpas

Hoe werkt het gebruik van een brandstofpas?

Wanneer brandstof onderdeel is van uw leasecontract bij Claxion ontvangt u van ons een brandstofpas. Hiermee kunt u bij vrijwel alle tankstations in Nederland brandstof afrekenen.

Meer informatie

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT