Leasen vs. kopen

Leasen vs. kopen

Voor wie twijfelt tussen het kopen of leasen van een auto hebben we een aantal belangrijke aandachtspunten op een rijtje gezet.

Regelmatig een nieuwe auto rijden?
Wanneer u overweegt een auto te leasen, is het van belang allereerst een inschatting te maken van de periode dat u de auto wilt gebruiken. Als u graag regelmatig een nieuwe auto wilt rijden, kan het interessant zijn om een auto te leasen die u na afloop van het leasecontract weer kunt inleveren en een nieuwe overeenkomst aangaan voor een gloednieuw model. Maakt u langere tijd gebruik van dezelfde auto, dan kunt u de afschrijving van uw auto verdelen over meerdere jaren en op die manier de kosten drukken.

Vast bedrag per maand
Misschien wel het grootste voordeel van leasen ten opzichte van kopen is het feit dat u niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren om een auto aan te schaffen. Wanneer u ervoor kiest om een auto te leasen betaalt u een vast bedrag per maand aan Claxion om uw auto te kunnen rijden. U kunt een leaseovereenkomst dan ook zien als een krediet welke aan de leasemaatschappij moet worden terugbetaald.

Geen risico op bijkomende kosten 
Wanneer u een auto leaset, blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Dit betekent dat Claxion verantwoordelijk is voor reparaties, het onderhoud en verzekering. U krijgt dus niet te maken met onvoorziene, bijkomende kosten of andere risico’s.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over de voordelen van leasen ten opzichte van kopen? Of wilt u deskundig advies over welke optie het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.   

Leasen vs. kopen
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT