Sale & leaseback

Sale & leaseback

Neemt uw wagenpark een groot deel van uw kapitaal in beslag? Dan is sale & leaseback voor u wellicht een aantrekkelijke oplossing om kapitaal vrij te maken dat u kunt gebruiken voor investeringen om uw bedrijf te laten groeien. Ook wanneer u veel onderhoud heeft aan uw wagenpark is sale & leaseback een interessante optie. Met sale & leaseback koopt Claxion uw wagenpark in en biedt deze vervolgens weer aan tegen voordelige leasevoorwaarden.

Liquiditeit beschikbaar stellen
Als u eigenaar bent van een wagenpark heeft u daar veel liquiditeit voor in moeten leveren. Liquiditeit die u wellicht wilt gebruiken voor andere investeringen. Met sale & leaseback is dit geen enkel probleem en bovendien blijft u gebruikmaken van het wagenpark waar u zo tevreden over bent. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw wagenpark te verkopen voor andere leaseauto’s.

Werkwijze sale & leaseback
Wanneer u gebruik wilt maken van sale & leaseback beoordeelt Claxion de kwaliteit van de auto’s die u in bezit heeft. In overleg wordt de prijs bepaald die voor de overname zal worden betaald. Vervolgens verkoopt u uw wagenpark tegen de afgesproken prijs aan Claxion en least u deze (of andere) bedrijfsauto’s tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voordelen van sale & leaseback
Sale & leaseback brengt een aantal voordelen met zich mee die aantrekkelijk kunnen zijn voor uw bedrijf. Zo profiteert u van:

  • Een vast bedrag per maand
  • Uitbesteding van verzekering, onderhoud en wegenbelasting
  • Extra liquiditeit voor bedrijfsinvesteringen

Is sale & leaseback iets voor uw bedrijf?
Zit er veel liquiditeit van uw bedrijf vast in objecten, zoals uw wagenpark? Maak dan gebruik van sale & leaseback: verkoop uw wagenpark aan Claxion en lease de auto’s vervolgens tegen een marktconform maandbedrag. Heeft u vragen over sale & leaseback? We informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden.
 

Contact opnemen

Sale & leaseback
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT