Waarom private lease?

Waarom private lease?

Private lease is een leasevorm die speciaal bedoeld is voor particulieren. Voor mensen die van tevoren precies willen weten hoeveel geld ze per maand aan hun auto kwijt zijn, is private lease een aantrekkelijke optie. Ook is het een geschikte mogelijkheid voor mensen die niet in aanmerking komen voor een lening om een auto aan te kunnen schaffen.

Voordelen private lease
Behalve dat u met private lease een vast bedrag per maand betaalt, zijn er nog diverse andere voordelen waar u van kunt profiteren:

  • Geen onverwachte kosten voor onderhoud of reparatie
  • Zonder in één keer een groot bedrag te betalen, kunt u in een nieuwe auto rijden
  • Geen zorgen om inruilwaarde: na afloop van het leasecontract levert u de auto weer in

 

Zorgeloos leasen voor een vast bedrag per maand
Naast het vaste maandbedrag per maand betaalt u met een private leasecontract uiteraard nog wel benzinekosten en eventuele verkeersboetes of de kosten voor de wasstraat. Deze kosten zijn niet voor de rekening van Claxion. Verder hoeft u echter nergens naar om te kijken. Claxion regelt uw verzekeringen, zorgt voor de wegenbelasting en schiet te hulp in het geval van pech. Voor een vast bedrag per maand profiteert u met een leaseauto via private lease zorgeloos van mobiliteit en flexibiliteit.

Snel de weg op met uw nieuwe leaseauto
Wilt u meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden van private lease? Bij Claxion informeren we u hier graag over. We beschikken over een uitgebreid aanbod met leaseauto’s waar ongetwijfeld een geschikt exemplaar voor u tussen zit. Maak gebruik van onze snelle levering; voor u het weet, kunt u in uw nieuwe leaseauto de weg op.
 

Alle leasevormen vergelijken Contact

Waarom private lease?
Bel ons op: 088 - 374 17 51
of maak direct een afspraak

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT