Ontdek zakelijke lease

Waarom leasen?

Zakelijk een auto leasen

Voor veel bedrijven is het uitblijven van een grote investering de belangrijkste reden om een bedrijfsauto te leasen. Wanneer u besluit een auto te leasen, betaalt u namelijk een vast bedrag per maand en houdt u geld over voor andere bedrijfsuitgaven. U hoeft uw leaseauto niet te activeren op uw bedrijfsbalans, waardoor uw liquide middelen beschikbaar blijven voor investeringen. Een ander bijkomend voordeel is dat u als auto-eigenaar wel kunt profiteren van rente- en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn en kunt u BTW terugvorderen met de aangifte omzetbelasting.

Meer informatie
Financial lease

Financial lease

Profiteren van fiscaal voordeel

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u als ondernemer in vaste, maandelijkse termijnen het aankoopbedrag van de leaseauto aan Claxion terugbetaalt. Wanneer alle maandtermijnen aan Claxion zijn voldaan, bent u zelf eigenaar van de auto.

 • Geen grote investering
 • Profiteren van fiscaal voordeel
 • Scherpe maandtarieven
Meer informatie
Full operational lease

Full operational lease

Zorgeloos een auto rijden

Operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Voor een vast bedrag per maand bent u altijd en overal verzekerd van mobiliteit en service. Claxion blijft eigenaar van de auto, terwijl u voordelig en zorgeloos profiteert van een comfortabele auto.

 • Vaste, scherpe maandtarieven
 • Geen onverwachte kosten
 • Geen hoge investering
Meer informatie
Shortlease

Shortlease

Flexibel een auto leasen

Soms heeft u als ondernemer tijdelijk een auto nodig, bijvoorbeeld voor een kortlopend project of in verband met seizoensgebonden werk. Bij Claxion kunt u gebruikmaken van shortlease, waarbij u een auto leaset voor de periode dat u deze daadwerkelijk nodig heeft.

 • Flexibele leasetermijnen
 • Geen onverwachte kosten
 • Snelle levertijden
Meer informatie
Occasion lease

Occasion lease

Lage maandtarieven

Occasion lease is een leaseconstructie waarbij u economisch eigenaar wordt van een jonge, gebruikte auto. De auto staat op naam van Claxion, maar u activeert de auto op de balans van uw onderneming en kunt daardoor profiteren van fiscaal voordeel en scherpe maandtarieven.

 • Lage, scherpe maandtarieven
 • Jonge, representatieve auto's
 • Geen onverwachte kosten
Meer informatie
Huren

Huren

Een auto huren als alternatief

Heeft u voor een korte periode een auto nodig, maar kiest u liever niet voor een leasecontract? Dan is een huurauto wellicht een goed idee! Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of de periode tot uw nieuwe auto moet overbruggen, kan het huren van een auto een uitkomst zijn. Flexibel huren voor een vast bedrag.

Meer informatie

Leasevormen

De verschillende zakelijke leasevormen

Wilt u weten welke leasevorm het beste bij uw bedrijf past? Onder 'leasevormen' worden de verschillende vormen van lease uitgelegd. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over welke leasevorm voor u het meest geschikt is.

Meer informatie

Copyright © 2024 Claxion // GSTALT